Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cinema in Concert: Gladiator (Noordpool orkest Tour)

7 juni @ 20:00 - 23:00

Deze fantastische film met live muziek? Het kan! Bart Folkers werkt eraan mee!

7 juni 2022, Concertgebouw, Amsterdam
8 juni 2022, Concertgebouw, Amsterdam
9 juni 2022, De Vereeniging, Nijmegen
10 juni 2022, Concertgebouw, Amsterdam
12 juni 2022, De Doelen, Rotterdam
14 juni 2022, Stadsschouwburg, Antwerpen

Ervaar de epische film Gladiator Live

CineConcerts en Cinema in Concert brengen de epische film “Gladiator” op groot scherm met de soundtrack live gebracht door een symfonieorkest, koor en de enige echte Lisa Gerrard. Ze won een Golden Globe voor haar werk aan de filmmuziek voor ‘Gladiator’ met Hans Zimmer. Wij kunnen niet wachten om Lisa Gerrard en haar ontroerende stem eindelijk live te mogen ervaren!

“A general who became a slave. A slave who became a gladiator. A gladiator who defied an emperor.”

Gladiator, de veelbekroonde film van Ridley Scott uit 2000, betekende de legendarische terugkeer van de sandalen- en avonturenfilm in Hollywood. De originele versie van Gladiator zal geprojecteerd worden op groot scherm, met Nederlandstalige ondertiteling en geluidseffecten, maar zonder de muzikale begeleiding. De bekroonde soundtrack wordt namelijk live en perfect synchronisch met de originele muziek uitgevoerd door het Noordpool Orkest, het Nederlands Concertkoor en Lisa Gerrard.

Maar liefst 140 personen zullen het podium betreden: topmusici en koorleden die zorgen voor een uniek samenspel tussen de epische filmscènes en één van de succesvolste soundtracks uit de filmgeschiedenis!

Een ongelofelijke belevenis die u meesleurt in een wervelende cinema-ervaring. Dé kans om één van de beste en meest onvergetelijke films ooit te zien in een unieke setting.

Gladiator Live

Gegevens

Datum:
7 juni
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Concertgebouw, Amsterdam
Concertgebouwplein 10
Amsterdam, Noord-Holland 1071 LN Nederland
+ Google Maps