Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ICCR – International Conducting Competition Rotterdam

26 mei 2022 @ 15:00 - 17:00

Eens te meer werk ik mee aan een fantastisch project met Sinfonia Rotterdam.

Op donderdag 26 mei 2022 start het ICCR (International Conducting Competition Rotterdam).

In 2021 waren de selectierondes. Deelnemers kregen de kans samen te werken met onder andere Sinfonia Rotterdam. Uit die selectierondes zijn zes deelnemers gekomen. Zij mogen het in 2022 tegen elkaar opnemen in de internationale competitie voor dirigeren.

De finale start op 26 mei, in totaal zijn er zes rondes. Elke ronde bestaat uit een repetitie en een slotconcert. Zowel bij de repetities als bij het slotconcert is een jury aanwezig. Zij beoordelen de kandidaten. Ieder concert is toegankelijk voor publiek. Deelnemers krijgen de kans om samen te werken met een aantal gerenommeerde orkesten waaronder Sinfonia Rotterdam.

Op donderdag 26 mei 2022 speelt Sinfonia Rotterdam in de openlucht op de Kop van Zuid in Rotterdam. Dit onder leiding van de veelbelovende dirigenten die in 2021 de selectierondes gewonnen hebben.

Meer informatie over ICCR.

Let op: het is niet mogelijk om voor dit concert rechtstreeks kaarten bij Sinfonia Rotterdam te kopen. Bestelt u kaarten, dan linkt de knop bovenaan deze pagina door naar de website van de kaartverkoper. Dit concert maakt geen deel uit van onze Sinfonia Classics Serie. 

Gegevens

Datum:
26 mei 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kop van Zuid, Rotterdam
Wilhelminapier 1
Rotterdam, openluchtconcert
+ Google Maps