Muziekles in Rotterdam en Delft

Bart geeft privé muziekles viool, altviool en muziektheorie. Woon je in de omgeving Rotterdam of Delft en wil je graag (weer) beginnen met viool of altviool spelen? Je kan via Vivaldi Music Lessons contact leggen, voor altviool en voor viool. Je kan ook direct contact leggen via het contactformulier voor een kennismaking.

Bart heeft door zijn via ervaring als musicoloog ook veel affiniteit met muziektheorie. Ben je op zoek naar een korte bijspijkersessie, of wil je graag toelating doen voor het conservatorium? Hier kan Bart je bij helpen, en alle niveaus zijn welkom! Vraag je eerste les aan via het contactformulier voor een kennismaking.

Bart geeft wekelijks groepsles (altviool en viool) aan kinderen op verschillende basisscholen in Amsterdam via Stichting Leerorkest. In de klas wordt aandacht besteedt aan het instrument, maar is er ook veel ruimte voor zingen en spelltjes, aangevuld met muziektheorie. De groepjes bestaan uit maximaal acht leerlingen, en het Leerorkest traject loopt van groep 5 tot en met groep 8.