Duo Stellina

Foto: Felipe Pipi

Duo Stellina is een Utrechts vioolduo bestaande uit Saskia Frijns (viool) en Bart Folkers (altviool). U kunt ons inhuren voor een optreden op locatie, een huiskamerconcert, begrafenis, bruiloft of muzikaal intermezzo. Wij bieden een gevarieerd repertoire, van achtergrondmuziek tot concertstukken. U kunt kiezen uit barok, klassiek, romantisch of lichte muziek. Het is ook altijd mogelijk om werken op verzoek te spelen, wij staan open voor uw suggesties. Neem contact op voor meer informatie.

In de zomer van 2019 speelt Duo Stellina een muzikale wereldreis op de NJO Muziekzomer kijk voor meer informatie op: https://www.bartfolkers.nl/kamermuziek/een-muzikale-zomer-duo-stellina-op-muziekzomer-2019/

In het verleden trad Duo Stellina met groot succes op bij diverse feesten en in verzorgingstehuizen. Ook heeft het duo diverse tuinconcerten verzorgd, zoals bij de Open Tuinendag Utrecht, in Pandhof Sinte Marie. Daarnaast speelde het duo Sinfonia Concertante ter gelegenheid van het afstuderen van altviolist Bart Folkers.

 

Repertoire:

Barok:
A. Vivaldi – Sonate in a kl.t. RV 44
A. Vivaldi – Sonata in Es gr.t. RV 39

Klassiek:
J. Haydn, Duo Sonates, Hob. VI:1-6
M. Haydn, Duo’s I-IV
W.A. Mozart, Duo in G. gr.t. K. 423
W.A. Mozart, Duo in Bes gr.t. K. 424
W.A. Mozart, Sinfonia Concertante in Es gr.t. K. 364

Romantisch:
Händel-Halvorsen, Passacaglia
J. Sibelius, Duo in C majeur
F. Schubert, Der Erlkönig

Modern:
B. Martinu – 3 Madrigalen H.313
L. Weiner – Duo

Licht/Tango:
Angel Gregorio Villoldo, El Choclo
Angel Gregorio Villoldo, El porteñito
Samuel Castriota, Mi noche triste
Carlos Gardel, Por una cadeza
Lischka, 3 Jazzige duo’s