Vioolles in Utrecht

Bart geeft privé muziekles viool, altviool en muziektheorie. Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je graag (weer) beginnen met viool of altviool spelen? Je kan eens een kijkje nemen op de website van het Vioolhuis. Samen met Saskia Frijns geef ik vioolles in eigen studio. Ook les aan huis is mogelijk.

Wil je graag auditie doen voor een studentenorkest, zoals het USConcert, USKO, Nesko of NSO? Het is altijd mogelijk om een paar lessen te boeken om optimaal voorbereid naar de auditie te gaan. Hierbij zorgen we ervoor dat je zo relaxt de fragmenten kan spelen, dat je niet langer tegen de auditie op hoeft te zien! Voor meer informatie neem je gewoon contact op.

Bart heeft door zijn via ervaring als musicoloog ook veel affiniteit met muziektheorie. Ben je op zoek naar een korte bijspijkersessie, of wil je graag toelating doen voor het conservatorium? Hier kan Bart je bij helpen. Vraag je eerste les aan via het contactformulier voor een kennismaking.

Bart geeft wekelijks meerdere groepslessen (altviool en viool) aan kinderen op verschillende basisscholen in Amsterdam via Stichting Leerorkest. In de klas wordt aandacht besteedt aan het instrument, maar is er ook veel ruimte voor zingen en spelltjes, aangevuld met muziektheorie. De groepjes bestaan uit maximaal acht leerlingen, en het Leerorkest traject loopt van groep 5 tot en met groep 8.