Cinema in Concert: Beauty and the Beast

Er komt weer een grote tour aan met een film, in prachtige zalen in Nederland en België! Met het Noordpool Orkest trekken we erop uit, en spelen we in Amsterdam, Nijmegen, Gent, Antwerpen en Rotterdam!

Droom weg bij de live action versie van Disney’s klassieker Beauty and the Beast met de hele film op groot doek terwijl het Noordpool Orkest alle muziek live uitvoert. Een meeslepende show ter ere van één van de meest geliefde verhalen ooit verteld.

Dit liefdesverhaal van een jonge prins gevangen in het lichaam van het Beest, gespeeld door Dan Stevens, die alleen bevrijd kan worden door ware liefde lijkt hopeloos. Tot hij de prachtige Emma Watson, die straalt als Belle, ontmoet in zijn betoverde kasteel.

Beauty and the Beast bevat een onvergetelijke score van de achtvoudig Oscar®-winnende componist Alan Menken, samen met nieuwe opnames van de originele nummers geschreven door Menken en tweevoudig Academy
Award-winnaar Howard Ashman.

Van speciaal gecomponeerde muziekstukken tot de welbekende muziek van Celine Dion. Het live orkest tilt de magie van de zingende theepotten naar een nieuw niveau.

Een unieke beleving van deze tijdloze klassieker die je niet mag missen!

Beauty and the Beast