Pronken met Pruiken, een nieuwe kindervoorstelling met muziek van Mozart

Pronken met Pruiken: een muzikale voorstelling voor jonge luisteraars (6+)

Deze zomer presenteert een Utrechts ensemble van vijf jonge professionele musici een kindervoorstelling op twee locaties in Utrecht. Deze voorstelling, die speciaal is gemaakt voor jonge luisteraars vanaf 6 jaar, is geïnspireerd en gebaseerd op de muziek van Wolfgang Amadeus Mozart, en speelt zich af in de pruikentijd. Dankzij ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten is deze voorstelling geheel gratis te bezoeken!

Lang, heel lang geleden, in een land hier ver vandaan, woonden mensen in kastelen. Ze waren hoffelijk en beleefd, en droegen pruiken, jurken en juwelen. Zo ook de jonge violist Wolfie, die een prachtige viool bezat waarmee hij de mooiste muziek kon spelen. Wanneer er op een dag iets vreemds gebeurt in het dorp, gaan we mee met Wolfie op avontuur! Hierbij vormt de muziek de rode draad in het verhaal, in combinatie met een vleugje magie – en een paar wel héél speciale pruiken.

In de vorm van strijkkwartet met zang en vertelling nemen de musici je mee in de avonturen van Wolfie. Ben je nieuwsgierig geworden? Reserveer dan snel tickets voor één van de voorstellingen bij Kinderboerderij Nieuw Rotsoord of De Utrechtse Muziekschool (DUMS). Of neem een kijkje op de website van de voorstelling: www.pronkenmetpruiken.nl.

Pronken met Pruiken
11 augustus 2021
14:30 uur en 16:00 uur
Kinderboerderij Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101
Reserveren: beheerder@nieuwrotsoord.nl
www.nieuwrotsoord.nl

12 augustus 2021
14:30 uur en 16:00 uur
DUMS – De Utrechtse Muziekschool, Domplein 4
Reserveren: www.dums.nl

Uitvoerenden
Linda Vink (zang en vertelling)
Saskia Frijns (viool)
Jens Groenewold (viool)
Bart Folkers (altviool)
Judith Groen (cello)

www.pronkenmetpruiken.nl